Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Velikonoční nadílka nekončí! Zajíček od MT nábytek má pro vás pořád plný košík parádních kousků se slevami od 22 až do 68 %. Postele, skříně, sedačky, kuchyně, koupelny...zkrátka na co si vzpomenete, do každého pokoje vašeho bytu nebo domu. Neváhejte, využijte svátečně nízké ceny nábytku a přivítejte jaro v novém. Podívejte se na super výběr ze slevové akce, která potrvá už jen do 31. března.

Naložte jí, co se do ní vejde. A že se toho do praktické skříně vejde fakt dost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všechny kabáty, svetry i čepice přes léto pohodlně uschováte do prostorné šatní skříně Alnis, doplněné čelními zrcadly. Oděvy v ní buď poskládáte na velké police, nebo pověsíte na širokou šatní tyč. Díky posuvným dveřím vás nebudou rušit žádné zvuky při otevírání, odolný povrch zase snadno a rychle očistíte. Zkrátka jedna výhoda vedle druhé, doporučujeme! Dříve za 12 266 Kč.

Pohoda, romantika nebo divočina? Obývák si vybarvíte přesně na míru své náladě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tak to je něco! Moderní obývací stěnu Kobe dostanete na přání i s 16barevným LED osvětlením. Dálkovým ovladačem pak kdykoliv změníte barvu nábytku podle toho, jakou chcete mít v obýváku atmosféru. Vyberte si ze 3 variant dekoru s odolnou povrchovou úpravou a užívejte si nové příchutě domácích večerů. Má výborné hodnocení a je za skvělou cenu. Dříve za 10 288 Kč.

Nejlepší výhled na doktory i detektivy? Z multifunkční pohovky s líbivou cenovkou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte raději doktorské, zamilované nebo kriminální seriály? Ať tak, anebo tak, nejlíp se vám na vaše oblíbené televizní hrdiny bude koukat z komfortní barevné pohovky Iris s čalouněním v odolné potahové látce. Několika snadnými tahy ji za okamžik přeměníte na prostorné lůžko a v jejích útrobách najdete i objemný úložný prostor. Za ty peníze prostě super tip! Dříve za 10 111 Kč.

„Jídelní set je super, nemám co vytknout.“ Kolik mu Vlaďka nakonec dala hvězdiček?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vlaďka jídelní set Darius ohodnotila 5 hvězdičkami z 5 možných a není se čemu divit. Stejně jako ji i vás potěší bytelné židle a stůl z bukového dřeva, polstrování sedáků i opěradel v látce či ekokůži nebo laminovaná rozkládací deska. Jakýkoliv flek z ní v okamžiku setřete do čista a nezůstanou po něm žádné stopy. Na výběr máte z 217 barevných kombinací! Dříve za 16 220 Kč.

Zbývají 4 dny do konce. Čeho? Senzační akce, plné svátečních slev nábytku - až 68 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

U MT nábytek pro vás do 31. března ovšem mají i další desítky kousků do celé vaší domácnosti se skvělou akční slevou. Co říkáte třeba na výborně hodnocenou obývací stěnu, zlevněnou na senzačních 3 690 Kč? Ušetřete pořádný balík peněz a oslavte příchod jara parádní přeměnou svého obydlí. Velikonoční akce končí úderem půlnoci 31. března.

Další články

Načítám