Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Alba (34) se netají tím, že má postavu tvrdě vydřenou. V její rodině s mexickými předky je prý všechny ženy za co chytit, a tak si Jessica musí dávat velký pozor na poměr přísunu a výdeje energie. Dlouhodobý přísný režim se ovšem vyplácí, herečka prakticky neví, co jsou to váhové výkyvy, a fantasticky vypadá stále. Bledě modré bikiny, které provětrala na dovolené na Havaji, navíc krásně vynikly i na její snědé pokožce.

Herečka ze seriálu Delfín Flip či filmů Honey, Temný anděl, Fantastická čtyřka nebo obou dílů Sin City zavítala na ostrov Maui s rodinou, konkrétně s manželem Cashem Warrenem a jejich dvěma dcerami Honor Marií (7) a Haven Garner (4). Alba je za filmového producenta a syna herce Michaela Warrena provdaná od roku 2008.

Herečka se ovšem nikdy netajila svou náklonností ke starším mužům, přičemž při dotazu na ideálního partnera si vybavila výrazně starší kolegy Morgana Freemana, Seana Conneryho či Roberta Redforda. „Mám slabost pro starší muže. Tolik toho zažili a vědí tolik o životě,“ prohlásila Alba. Nakonec však dala přednost Warrenovi, jenž je o pouhé tři roky starší než ona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám