Hlavní obsah
Článek

Jednou z osobností, která si nemohla nechat ujít poslední blok přehlídek pořádaných v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku, byla Simona Krainová (51). Ta dorazila na módní show Pietro Filipi v doprovodu manžela a stylově oblečená do předváděné značky.

Na první pohled by se mohlo zdát, že modelka přišla na nablýskanou událost s natrženými rukávy, po bližším ohledání bylo ale zřejmé, že šlo o záměr designéra. „V Čechách je spousta talentovaných návrhářů a já si myslím, že si zaslouží, když se na jejich tvorbu přijde člověk podívat v jejich věcech, určitě si zaslouží podporu,” nechala se slyšet česká módní ikona.

Nebyla to první přehlídka, kterou na pražském módním týdnu navštívila. V pátek Simona nemohla chybět na prezentaci kolekce na nadcházející podzim a zimu své dvorní návrhářky Kateřiny Geislerové. „Miluju Káčinu tvorbu. Zvažujeme, že uděláme nějakou společnou kolekci. Už jsme se do toho chtěly pustit minulý rok, ale já jsem na to bohužel neměla vůbec čas. Strašně mě tahle spolupráce zajímá, rozumíme si i lidsky. Mohlo by fungovat spojení mojí rebelie s její francouzskou elegancí,” říká Simona Krainová.

Reklama

Další články

Načítám