Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi osobnosti, které předávaly cenu nejlepším českým designérům na galavečeru Czech Grand Design, se zařadila i Marie Doležalová. Té asistoval její taneční a životní partner Marek Zelinka, po jehož boku zářila ve StarDance. Na jeviště Stavovského divadla pár stylově přitančil za zvuku valčíku.

„Moc nás potěšilo, že jsme dostali příležitost předávat cenu. Je tady skvělá atmosféra a moderátor večera Roman Zach je famózní a vtipný. Jsem moc ráda, že jsme se s Markem u toho octli a že jsme mohli sedět dokonce v první řadě,” smála se Marie.

Dvojice se v poslední době objevuje bok po boku ve společnosti poměrně často, naposledy například na premiéře hororu Polednice. Ve skutečnosti se ale oba cítí příjemněji v domácím prostředí. „Třeba jednou za dva týdny vyrazíme na pořádný večírek, ale pak máme rádi klid. Mezi mými hereckými kolegy jsou takoví jedinci, kteří dokáží zvládnout i tři divoké párty za sebou, ale to já bych v žádném případě nezvládla,” řekla nám Marie hodně nakřáplým hlasem. „V poslední době jsem hodně moderovala, nastydla jsem a ještě jsem byla ve stresu. Můj hlas na takové situace reaguje takhle,” krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám