Hlavní obsah
Článek

Naše ženství nám přináší mnoho radostí i mnoho starostí. Menstruační krvácení prožijeme zhruba 400x za život! Nejednu z nás v životě doprovází bolestivá menstruace, nepravidelná menstruace nebo občasné krvácení z dělohy. Málokterou z nás minou potíže spojené s přechodem – tedy s klimakteriem. Sama příroda nám přitom nabízí zdatného pomocníka. Seznamte se s přípravkem Mensicol s unikátním složením.

Pro koho je Mensicol určen?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mensicol je doplňkem stravy, který je novinkou na trhu. Jeho složení bylo speciálně přizpůsobeno ženskému tělu. Mensicol je tu pro menstruační komfort ženy každého věku. Je doporučován ženám, které trápí bolestivá menstruace, silné krvácení, nepravidelná menstruace a krvácení z dělohy. Jeho užívání je vhodné také pro ženy vyššího věku, které aktuálně řeší problémy spojené s klimakteriem.

Mensicol je unikátní ve složení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ve složení Mensicolu se nachází silná kombinace dvou přírodních látek. První z nich je výtažek z drmku obecného. Mechanismus působení je poměrně komplikovaný. Z účinných látek obsahuje hlavně silice (limonen, cineol, pinen a sabinen). Dále flavonoidy (kaempferol, orientin a isovitexin) a hormonům podobné látky. Druhou složkou přípravku je inulín. Je to ve vodě rozpustná vláknina, která je prospěšná pro trávicí systém.

Drmek obecný - rostlina zasvěcená bohům!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Drmek je velmi zajímavá rostlina. V antice byly známy účinky rostliny na ženské obtíže a rostlina byla zasvěcena bohyni plodnosti Héře, která byla patronkou manželství a zrození. V Římě rostlina symbolizovala také mravní čistotu. V těle působí podobně jako některé ženské hormony. Příznivě pomůže při bolestivé menstruaci a upraví menstruační cyklus.

Trápí vás vrásky? Baobabový olej – to nejlepší pro vaši pleť

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nasadili jste do boje s nimi hydratační krémy, nebo se dokonce chystáte využít služeb plastické chirurgie? Zapomeňte na to! Dostupným a účinným řešením je baobabový olej. Ten hravě strčí do kapsy všechny ostatní drahé hydratační krémy! Obsahuje obrovské množství vitamínů, antioxidantů, tříslovin, katechinů a flavonoidů. Tento koktejl účinných látek spolehlivě hydratuje pokožku, ale nemastí. Dokáže navodit regeneraci poškozené, popraskané či vrásčité kůže. Na boj s vráskami využijte levné a čistě přírodní řešení – baobabový olej v biokvalitě.

Další články

Načítám