Hlavní obsah
Článek

Nikdy se nedá s jistotou poznat, jestli mluví pravdu, nebo si dělá legraci. A když jsme se Jakuba Koháka ptali na jeho čerstvé prožitky po narození syna, opět jsme dostali dost nepravděpodobné odpovědi.

„Je to pěkné miminko. Má to své klady a klady,” popisoval situaci s nadsázkou herec a režisér, kterému jeho partnerka Barbara porodila syna Wolfganga. Kohákovi není radno všechno věřit, tvrdil nám například, že veškerou péči o novorozence zvládá sám. „Dělám nejen poctivou závozničinu, všechno dělám já, partnerka si odjela na Bali a nechala na mně všechno včetně kojení,” říká dozajista s pořádnou nadsázkou bohém.

S Jakubem Kohákem jsme se potkali na české premiéře snímku Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti, kterou moderoval. Ptali jsme se ho, kdo je podle něj Superman? „Superman je pro mě každý muž, který je na svém místě, nebojí se zasáhnout a nebojí se přesily,” řekl Kohák, který zároveň odpověděl, jestli se on sám cítí někdy jako superhrdina: „To bych nerad sliboval. Kdybych se ale do nějaké prekérní situace dostal, tak doufám, že bych nezklamal.”

Kohák před filmem dumal nad tím, jak se mohou proti sobě utkat dva superhrdinové. „My, představitelé starších ročníků, kteří jsme vyrůstali na Rychlých šípech, bychom byli zmateni, kdyby se ve filmu utkali Jarka Metelka a Mirek Dušín, nebo jak by vypadal film Čuk vs. Gek, Bolek vs. Lolek nebo Spejbl vs. Hurvínek. Zkrátka nemohu se dočkat, o čem tento biograf biografů vlastně bude,” řekl před premiérou Jakub Kohák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám