Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když byla Eliška Bučková (34) přítelkyní Vaška Noida Bárty, nechtěla se prý jít projít ani za humna, aby si neponičila pracný účes. O společných dobrodružných výpravách tuplem nemohla být řeč. Dnes se téměř válí v bahně, holýma rukama chytá někdy děsivě vyhlížející živočichy a i bez šminek vypadá naprosto fantasticky. Tak ji láska k Jakubu Vágnerovi (42) změnila!

Jak Super.cz již psal, dvojice se vrátila do Amazonie, kde byla za pikantních okolností už loni na podzim, tentokrát jela ale spíš prohloubit svůj vztah. A vše prý dopadlo na jedničku.

„Bylo to super, hrozně příjemný zážitek. Po všech stránkách jsem strašně mile překvapený,“ uvedl k tomu pro Super.cz stručně Kuba.

Když se provalilo, kam zamilovaný páreček míří, jejich kamarádi začali bít na poplach, že se možná zasnoubí, nebo se vrátí ve třech. Co na to Vágner?

„Vůbec nevím, kde to lidé vzali. Do ničeho takového se po tak krátké době neženeme, ale rozhodně nic takového do budoucna nemůžu vyloučit. Je nám spolu pěkně,“ uzavřel Jakub.

Reklama

Další články

Načítám