Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dosud nejodvážnější natáčení v kariéře čekalo v posledním odvysílaném díle série Vinyl na Olivii Wilde. Herečka, známá převážně rolí lékařky Remy Hadley alias Třináctky ze seriálu Dr. House, se musela popasovat se scénou, kde se nejen před lidmi před kamerou, ale i za ní musela zcela zbavit všech svršků a stát přede všemi tak, jak ji příroda stvořila.

Kdo tak čekal, že tu nejlepší podívanou nabídla hned první epizoda, v níž si střihla erotickou scénu se svým seriálovým manželem Bobbym Cannavalem, byl jistě velmi potěšen. Bobby v úspěšné sérii z dílny HBO zasazené do divokých sedmdesátek hraje šéfa hudebního vydavatelství Richieho Finestru a Olivia jeho ženu a bývalou modelku Devon.

Olivia posléze v rozhovoru s Howardem Sternem zavtipkovala, že vlastně nebyla úplně nahá. Jednu jedinou věc na sobě měla - merkin (umělé ochlupení ohanbí), jehož použití bylo s ohledem na hippie éru nezbytné.

„Jsem tam pěkně odhalená, ale necítila jsem se s těmi malými kožešinovými bikinami až tak nahá... Chodila jsem okolo celého štábu a říkala: ‚Koukej na to‘,“ přiblížila průběh před natáčením inkriminované scény maminka téměř dvouletého Otise, jehož má s komikem Jasonem Sudeikisem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám