Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) si první jarní dny představovala určitě trochu jinak. K péči o dva syny a pracovním závazkům, při kterých pendluje po republice, jí přibyla ještě starost o vlastní webové stránky. Ty jsou totiž od konce minulého týdne záhadně mimo provoz. Teprve včera interpretka hitů Malý vůz či Amsterdam zjistila, kde je zakopaný pes.

„Když jsem se začala pídit, z jakého důvodu nejsou mé webové stránky funkční, bylo mi sděleno, že je napadli hackeři. Jsem z toho v šoku,“ řekla Super.cz zpěvačka, která se ovšem z celé situace nehroutí. Naopak.

„Aktuálně zjišťuji, zda jsou všechny podklady zálohované. Podle toho budeme postupovat dále. Prozatím budu všechny své příznivce o svých aktivitách informovat na své sociální síti,“ míní Ilona, která má v současnosti napilno.

„Máme po premiéře muzikálu Sibyla, takže teď pravidelně jezdím do Prahy do divadla. A už zítra budu slavit třicet let skupiny Laura a její tygři speciálním koncertem v pražském Lucerna Music Baru. Budu zpívat nejen kultovní hity, ale i novější songy,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám