Hlavní obsah
Článek

Manželství herečky Talulah Riley (30) a movitého Elona Muska (44) neprospěla ani roční pauza. Nerozhodný páreček opět dospěl do rozvodové fáze.

O tom, že nelze dvakrát vstoupit do téže řeky, se už přesvědčila například Pamela Anderson, která se opakovaně provdala a rozvedla s Rickem Salomonem. Druhá šance nevyšla ani herečce známé z filmů Pýcha a předsudek či Piráti na vlnách, která má stejné zkušenosti jako hvězda Pobřežní hlídky.

Riley se za Muska poprvé provdala v roce 2010, ale o dva roky později přišel první rozvod. Exmanželé po sobě ovšem záhy opět zatoužili a v roce 2013 se dočkali druhé svatby. Harmonické soužití ale nenastalo a v prosinci roku 2014 opět vyplnili žádost o rozvod, kterou po několika měsících stáhli.

Vzájemné spory však neustaly a Talulah s Elonem jsou opět v rozvodovém řízení. Manželé žijí už půl roku odděleně a tentokrát jsou prý už definitivně přesvědčeni o tom, že nebyli stvořeni jeden pro druhého.

Riley v současné době píše svou první knihu se symbolickým názvem Acts of Love (Projevy lásky). Pokud v ní zúročí své životní zkušenosti, mohlo by jít o velmi zajímavé počteníčko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám