Hlavní obsah
Článek

Myslela si, že s tříletým synátorem zažije úchvatné chvíle, když mu poprvé v životě ukáže lyže, místo toho si odnesla trauma a chlapec ji patrně trochu i nenávidí! Ornella Koktová (31) vzala Quentina do Špindlu a byl to prý horor!

„Na lyže na nohách nevěřícně zíral, ale když jsem kupovala skipass, už začínal mít výraz řevu. Tak jsem ho postavila na lyže, tomu se divil, pak smál a nakonec řval a svíjel se na zemi. Lidé kolem mě litovali,“ vypráví Ornella.

Mládenec si zkrátka planetu Lyžování nezamiloval, ale nechal se překecat k tomu, že lanovkou vyjede s divnou maminou na kopec. „Půlku sjezdovky jsme jeli nádherně, jela jsem pluhem, malý mezi mýma nohama pěkně držel rovnováhu, pak ho to ale přestalo bavit a odmítal dál držet rovnováhu. Asi stopadesátkrát na jednom místě jsem ho zvedala na nohy. Zbytek cesty jsem ho držela a byla jsem úplně vyšťavená, Quentin byl zase strašně ubrečený. Podruhé jsme zabloudili, takže už nefňukal jen malý, ale i já, a oba jsme se svalili k zemi,“ vzpomíná Ornella.

„Od té doby, co Quentin slyší slovo ‚hůlky‘, raději udělá salto vzad, než aby se jich v blízké době znovu dotkl. Já jako mladá a naivní matka ho vezmu v prosinci opět na svah, protože Koktová nic nevzdává,“ dodala s úsměvem Koktová.

Reklama

Další články

Načítám