Hlavní obsah
Článek

Jen co vyšlo najevo, že manželství Tamary Ecclestone a Jaye Rutlanda je na pokraji krachu, začalo se o tom samém spekulovat i u její mladší sestry Petry a jejího muže Jamese Stunta. Oběma dcerám šéfa F1 Bernieho Ecclestona totiž jejich mužské polovičky dělají vrásky na čele kvůli pletkám se zákonem. Holky si tak na společné obědy zbyly samy a berou s sebou už jen své ratolesti.

V pondělí se sportovně oblečené sesterské duo s dcerami vydalo do restaurace v londýnské prominentní čtvrti Knightsbridge, zatímco v pátek společně nakupovaly v obchodním domě Harrods a o dva dny dřív byly venku zase viděny pouze v tomto složení.

Petra je tak v těžkých chvílích, kdy Tamařin manžel právě prochází soudním procesem kvůli obvinění ze spojitosti s kokainovým bossem, sestře velkou oporou. Snaží se s ní trávit veškerý volný čas v Londýně, ačkoli její domov je v Los Angeles, kde v roce 2011 pořídila za 85 miliónů dolarů ohromné sídlo The Manor po producentovi Aaronu Spellingovi. Zda se i Petřino manželství otřásá v základech kvůli Jamesově nedávnému obvinění z ublížení na těle, vědí zatím jen oni...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám