Hlavní obsah
Článek

Mezi známé tváře, které se ukázaly na předávání cen nejlepším závodním chrtům, patřila i filmová manželka Radovana Krejčíře z filmu Gangster Ka Vlastina Svátková. Přivedla s sebou i své dva malé syny, které má s exmanželem, režisérem Danem Svátkem.

S herečkou jsme nejdřív probrali její práci. Právě dokončila natáčení pro čínskou televizi, seriál bude mít na podzim premiéru v Šanghaji. "A v Číně se mi rýsuje i další projekt, ale vypadá to, že se bude zase točit v Praze, takže stěhování do Číny zatím nehrozí," objasnila, protože při minulém rozhovoru tuto možnost naznačovala.

Když tedy zůstává v Praze a potkali jsme se na psím odpoledni, zajímalo nás, zda klukům nehodlá pořídit pejska, kterého by si samozřejmě po mazlení s chrty přáli. "Zatím to nemám v plánu, protože nemáme moc velký byt a taky mám hodně práce. Ale chrta, tedy italského chrtíka, jsem měla, dostala jsem ho ke dvacetinám, skončil nakonec u mých rodičů v domku se zahradou, a teď před čtrnácti dny umřel, tak jsme si ho sem přišli připomenout," svěřila.

Doma herečka žádné zvíře nemá. "Ale mám docela dobrou historku. Lítal nám doma obrovský komár s dlouhýma nohama, a když jsem ho chtěla vyhodit ven, malý mě prosil, abych doma nechala aspoň nějaké zvířátko. Takhle mě vydírají. Ale já moc dobře vím, že bych se o to starala sama, takže ne," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám