Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedné ze dvou dcer bosse F1 Bernieho Ecclestona Tamaře (31) se prý hroutí manželství. Atraktivní maminka čerstvě dvouleté holčičky Sophie už údajně kontaktovala své právníky s dotazem, jak jednat v případě ukončení svazku s bankéřem Jayem Rutlandem, jehož si brala po krátké známosti v roce 2013. Rutland byl nedávno obviněný ze spojitosti s drogovým bossem Jamesem Tarrantem, což mělo být posledním hřebíčkem do rakve jejich vztahu.

Podle zdroje deníku The Sun je manželství v troskách. Pár už má dokonce v londýnském sídle za 70 miliónů liber spát v oddělených místnostech.

„Ten vztah byl napjatý už před Jayovým obviněním, ale tohle bylo poslední kapkou. Žijí pod jednou střechou, ale v jiných místnostech a ona se netají tím, že manželství je u konce,“ svěřil zdroj z jejího okolí. „Její prioritou je ochránit Sophii a udržet reputaci rodiny, takže nebude dělat žádná ukvapená rozhodnutí,“ dodal. Jasné ovšem je, že Tamara a Jay spolu poslední měsíce netráví příliš času. Tamara dokonce letos dvakrát odjela bez manžela na hory.

Její mluvčí se k informacím po předchozím kontaktování nevyjádřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám