Hlavní obsah
Článek

Italský hrabě Domenico Martucci (47) se těžce vyrovnává s tím, jak o něm jeho bývalá přítelkyně Iveta Bartošová (†48) mluví. Obvinila ho ze lží a z toho, že na ni posílal novináře. "Žila si se mnou jako princezna. Byla bez koruny a já se o ni rád staral. Všichni mě varovali, že o mně jednou bude mluvit špatně. Já nikomu nevěřil, že to bude pravda. Iveta se na mě nemůže zlobit, ale když mě špiní, přestávám za ni cokoliv platit. I třicet devět tisíc korun měsíčně za hypotéku," uvedl exkluzivně pro Super.cz Martucci.

Kdyby za ni platil hypotéku pět let, dělalo by to již 2,34 miliónu korun. Martucci při rozhovoru s naším on-line deníkem předvedl docela věrohodnou vzdychací etudu, aby ukázal, jak ho slova jeho bývalé milé ranila. "Jsem šlechtické krve, takže Iveta může počítat s tím, že na její urážky nebudu reagovat. Nebudu špinit její jméno. Ode mě se nikdo nedozví, co všechno prováděla za šílenosti v Itálii. Ani co si o ní myslí její syn Artur. A to by se hodně divila. Já ale takový nebudu, chci být gentleman," uvedl Martucci. Prý tušil, že proti němu chce bývalá zpěvačka říkat lži.

"Předevčírem mi napsala zprávu ve znění: Právě jsem přišla o Artura. Kdybys mě nakrmil (v den jejího zhroucení a převozu do nemocnice - pozn. red.), bylo by všechno v pořádku. Je mi líto, že Iveta nevnímá pořádně realitu. Už jsem se ale ozval jejímu bodyguardovi a ujistil ho, že ať si říká, co chce, nebudu na nic reagovat. Jen se zkrátka nemůže divit tomu, že za ni nebudu platit hypotéku," dodal údajně zdrcený Martucci.

Tomu po rozchodu s Bartošovou přibyly na Facebooku víc jak dva tisíce přátel. Část z nich dokonce založila recesistickou skupinu Falanga. To v překladu znamená bojový šik nebo základní jednotka utopistické společnosti. Falanga Domenica vzývá jako svého boha a krále a hrozí likvidací všem, kteří se o něm vyjadřují negativně.

Reklama

Další články

Načítám