Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří bezesporu mezi nejkrásnější ženy, které tato země stvořila. V české společnosti se ale Veronika Vařeková, v zahraničních médiích známá jako Veronica Varekova, příliš neobjevuje. Kvůli koktejl party organizované magazínem Proč ne?! ale udělala výjimku. Závěrečný přehlídkový blok Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku a následný večírek spojený s dražbou unikátních předmětů se totiž konal pod záštitou nadace Terezy Maxové, která je Veroničinou dlouholetou kamarádkou.

„Nikdy jsem nebyla součástí fashion weeku v Praze, a tak jsem ráda, že jsem mohla spojit všechno dohromady,” svěřila se Super.cz Vařeková a dále uvedla: „Jsem ráda, že se podařilo vybrat částku milión tři sta tisíc korun.”

Vařeková a Maxová, které obě žijí dlouhodobě v zahraničí, jsou letité kamarádky. „Pojí nás dlouhodobé přátelství a nikdy to nebude jinak. Terka má úžasné charisma, vždycky byla příjemná. Seznámily jsme se asi dvanáct let zpátky a to přátelství stále trvá,” komentuje Vařeková vztah k Maxové.

Reklama

Další články

Načítám