Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Česká Miss 2010 Jitka Válková (32) je nejen úspěšnou modelkou, ale i zpěvačkou. Stále ale myslí na zadní vrátka. Kráska, která má zatím jen základní vzdělání, se Super.cz svěřila, že se chce vrátit do školních lavic.

„Od září opět nastupuju na jedno pražské gymnázium. Budu opět studovat třetí ročník a doufám, že střední dodělám. Pak bych se samozřejmě chtěla vzdělávat dál,“ nechala se slyšet kráska, která to bude mít oproti svým spolužákům obtížnější. Je totiž v plném pracovním nasazení.

„Teď budu natáčet album a do toho se stále věnuju modelingu. Jinak doufám, že to vše zvládnu,“ prozradila na sebe Válková, která má za sebou dvě dovolené se svým partnerem Mirkem Ciprou a je tak plně připravená na studia.

„Byli jsme letos na dvou dovolených. Jednu jsme strávili na Lipně na kolech. Pak jsme byli na lodi v Chorvatsku. A musím přiznat, že loď byla mnohem lepší, protože na Lipně jsme chytli akorát období bouřek. A jak jsme bydleli v dřevěných chatkách, měla jsem chvílemi docela strach,“ dodala Válková, která se se svým partnerem zúčastnila devátého ročníku ankety Vinař roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám