Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když členové kapely Mandrage (3 z 5, aby to bylo přesné) vybírali destinaci pro lednovou dovolenou, orientovali se také podle toho, kde zrovna byly dobré podmínky pro surfování. Volba proto padla na Srí Lanku, kde strávili 14 dní.

Kluci jsou dobrá parta nejen na pódiích, ale i v soukromí a prý každou dovolenou tráví aspoň pár členů kapely dohromady. Příští rok chtějí jet úplně všichni, celá kapela. Pánská jízda to ale nebude a nebyla, protože do party patří i jejich manažerka a zároveň přítelkyně bubeníka Lucka Hájková.

Jejich fanoušci vědí, že těch 14 dnů čerpali energii na turné, během kterého odehrají největší koncert v dosavadní historii kapely. Proběhne 23. března ve Foru Karlín a na programu bude také křest nového alba Potmě jsou všechny kočky černý.

„Ve Foru Karlín si budeme moci dovolit to, co nám jiné, o něco menší sály neposkytnou. Navezeme tam super techniku, světla a i pódium bude vypadat monstrózněji než na celém turné. Zároveň to bude náš největší samostatný koncert,“ láká kytarista Pepa Bolan.

„Naše turné je plné her se zrcadly a světlem. Zrcadla jsou spojena s celou dekadentní sedmdesátkovou pop kulturní scénou, ze které jsme občas čerpali i hudebně na nové desce. Takže čekejte i zrcadlové disko koule a blýskavé kostýmy,“ doplnil Pepu bubeník Matyáš Vorda.

Reklama

Další články

Načítám