Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Přestože už patří mezi šedesátníky, Michal Horáček (63) je v roli tatínka, který pro své dítko teprve vybírá základní školu. V obklopení o 26 let mladší manželky Michaely a pětileté dcerky Julie na důchod rozhodně nepomýšlí.

U nejmladšího potomka Michala Horáčka se už začaly projevovat umělecké sklony a zájem o módu, takže tatínek musí neustále převlékat plyšové medvědy. „Dřív to tak nebylo, ale posledního půl roku se více zajímá o to, co si vezme na sebe,“ pochlubí se scénografka Michaela Horáčková v dnešním Top Star magazínu.

Při výběru školy bude ale rozhodující výuka cizích jazyků. „Chtěli bychom se soustředit tam, kde se dobře vyučuje angličtina. Není to žádné elitářství, je to nutnost,“ má o budoucnosti Julie jasno její tatínek.

Michal Horáček na dcerku brzy udělá dojem i na filmovém plátně. „Doufal jsem v roli bestiálního vyšetřovatele, ale pan režisér Strach mi v pohádce nabídl roli archanděla Michaela. Vzal jsem to taky, ale vím, že bych byl daleko lepší jako ta zrůda,“ prozradí začínající herec, který má možná před sebou ještě jeden velký nesplněný sen. Spousta lidí by jej totiž ráda viděla na postu prezidenta, což Horáček prozatím přímo neodmítl. Miloš Zeman se tak v příštích volbách může dočkat silného konkurenta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám