Hlavní obsah
Článek

Herečka Petra Nesvačilová (38) se do diváckého povědomí neodmyslitelně zapsala díky svému úspěšnému filmovému debutu Pusinky, kde si pod režisérskou taktovkou Karin Babinské zahrála osmnáctiletou rozjívenou maturantku, která společně s kamarádkami v hereckém podání Sandry Novákové (41) a Marie Doležalové (37) prožívá poslední prázdniny po střední škole a na výletě okusí první sexuální zážitky.

Od té doby už ale uplynula řada let a z tehdy oplácané herečky vyrostla půvabná dáma. Naposledy si jednu z rolí zahrála v dlouho očekávaném snímku Já, Olga Hepnarová, který má za sebou úspěšnou premiéru.

Sympatická herečka na ni dorazila v doprovodu usměvavých rodičů, kteří jsou na herecké úspěchy své dcery náležitě pyšní. Rodačka z Tábora se kromě herectví věnuje i režírování a zpěvu. K hereckému řemeslu jí to ale táhlo už od malička.

Už jako malá holka zbožňovala divadlo a v osmnácti letech získala svou první divadelní roli. V Divadle Na Zábradlí ji tehdy obsadili do Gazdiny roby. Další herecké nabídky pak na sebe nenechaly dlouho čekat.

Reklama

Další články

Načítám