Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali, že nad moderátorkou magazínu Top Star se začínají stahovat mračna. Není žádným tajemstvím, že je Eva Perkausová (30) kritizovaná za své řečnické schopnosti. Její kolegové jí vyčítají časté přeřeky, díky kterým se musí točit záběry společenského magazínu někdy vícekrát. Nyní moderátorka přišla také o svého ochránce. Top Star už nadále nerežíruje Evin partner Adrian Stojkov.

Ptali jsme se Evy, jestli za jeho odchod z pořadu může skutečnost, že je pojí partnerský vztah. „Pravý důvod opravdu neznám, na ten se ptejte vedení Primy. To, co se píše a uvádí jako důvod, je ale podle mně nesmysl,” vyjádřila se pro Super.cz moderátorka. Nemá nyní moderátorka strach, že je její pozice ohrožena? „Jistotu nemá v dnešní době nikdo. Je ale důležité se snažit stále zlepšovat a mít jistotou, že jsem přípravě dala sto procent,” řekla smířlivě Eva.

Adrian Stojkov, který před Perkausovou randil s moderátorkami jako jsou Tereza Pergnerová, Martina Gavriely či Eva Decastelo, pro Top Star stále pracuje, ale brzy se to změní. „V budoucnu chceme, aby se Adrian Stojkov více zaměřil na další aktivity zpravodajství. Jedná se například o chystanou roadshow, kdy zpravodajství vyjíždí s kamionem přímo do regionů, se kterou má právě on z předchozích let bohaté zkušenosti, kterých chceme i nadále využít,” řekla vedoucí lifestylového PR televize Prima Jana Mrákotová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám