Hlavní obsah
Famous
Článek

Jack Reynolds z anglického Chesterfieldu má 104 let. Skvěle si rozumí s iPadem, který dostal od svých pravnoučat, a tak je i na Facebooku pečený vařený. Není tedy divu, že tento moderní senior míří do salónu tatéra. A bude nejstarší osobou světa, která si nechá do kůže zvěčnit obrázek.

Když se před dvěma roky celý svět políval kýblem vody s hromadou ledu, byl Jack nejstarším člověkem – oficiálně – který něco podobného dokázal.

A kam si nechá udělat tetování? „Na záda. Raději bych ho viděl na paži, ale mám je kostnaté. Dostal jsem činky, abych posiloval a měl je větší, ale uvidíme,“ vtipkoval Reynolds v rozhovoru pro deník The Telegraph.

„Táta chtěl udělat něco, čím by získal peníze pro charitu, a mě napadlo, že by mohl mít tetování, on souhlasil. Všichni si myslíme, že je to skvělý nápad. Myslím, že tetování by mělo být jeho datem narození nebo přezdívkou, Jacko, a měl by ho mít na zádech. Můj táta je naprosto úžasný člověk a všichni ho milují,“ svěřila Reynoldsova dcera Jayne, podle níž uzná rekord také komise pro Guinnessovy světové rekordy.

A recept na dlouhověkost? Podle Reynoldse je to kvalitní whisky. Dává si panáka každé ráno a každý večer. „Pracujte tvrdě, pořád se umývejte, dopřávejte si spoustu čerstvého vzduchu a nakonec si dopřejte whisky k čaji každé ráno a každý večer,“ tvrdí Jack.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám