Hlavní obsah
Článek

Herec James Dean zemřel během autonehody v pouhých čtyřiadvaceti letech, ale i za tak  krátký život se stihl výrazně zapsat do filmové historie, že je i šedesát let po své smrti jednou z největších ikon Hollywoodu. Vzpomínají na něho také mnohé ženy a muži, s nimiž spal. Sexuálně byl totiž údajně neukojitelný a pohlaví protějšků přitom neřešil. S kolegou Marlonem Brandem měli udržovat sadomasochistický vztah.

Vše odhaluje nová šokující kniha James Dean: Tomorrow Never Comes od Darwina Portera a Danfortha Prince, kteří vyzpovídali pamětníky i hercovy sexuální partnery.

Z mnoha příběhů patří mezi nejzajímavější sadomasochistický vztah s kolegou Marlonem Brandem. Při sexuálně fetišistických seancích se Dean nechával pálit cigaretou. Byl to vztah tyrana a štěněte, jak tvrdí pamětníci. A zatímco James žadonil o vpuštění do Marlonova domu, když se tak stalo, souložil před ním s náhodně ulovenými neznámými muži.

Oba herci se poprvé potkali v roce 1949 v New Yorku na kurzech herectví. Ačkoli prý mezi nimi byl velmi vášnivý poměr, Brando jej za svého života popíral a o Deanovi hovořil jako o mladíkovi, s nímž se nepřátelil.

„Byli partneři. Samozřejmě, slova jako sexuální věrnost v jejich slovnících neexistovala,“ tvrdí hudební skladatel Alex Wilder, jenž se s Deanem přátelil. Brando prý šíleně žárlil na Marilyn Monroe, s níž Dean také spal. Tedy také s ní, nejen s Brandem a tedy nejen Brando s Marilyn.

Dean prý také jednou souložil na soukromé party s kolegou Roddym McDowallem, krom toho si užil s Joan Crawford a dalším mužem, s Judy Garland a neznámým kamarádem, s excentrickým gay magnátem Howardem Hughesem či kolegou Spencerem Tracym.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám