Hlavní obsah
Článek

Slavný anglický manželský pár Sting (64) a Trudie Styler (62) v týdnu odjel načerpat nové síly na karibský ostrov St. Barts. Kondice, v níž se nachází jejich tělesné schránky, je jedním slovem senzační, mnozí o polovinu mladší jedinci by si z nich mohli vzít příklad. Autor hitů jako Desert Rose, Englishman In New York či Shape of my Heart s Trudie strávil polovinu života, přesto ho to k ní přitahuje jako zamlada.

Herečka zvolila na pláž elegantní bílé a perfektně padnoucí plavky včetně masivní bižuterie na krku a její muž naopak moderní černou pánskou variantu. Jeho ‚doplňkem‘ se staly plavecké brýle. Dvojice toho ovšem moc nenaplavala, o to víc se objímala a líbala. Však je také dobře známo, jaké mezi nimi funguje silné erotické napětí. O jejich sedmihodinových tantrických radovánkách se toho napsalo už hodně...

Dvojice se brala v roce 1992, tou dobou už ovšem byly na světě tři z jejich čtyř dětí. Nejstarší dceři Bridget Michael je dnes dvaatřicet, synovi Jakeovi o rok méně, Eliot ‚Coco‘ Paulině třicet a nejmladšímu Giacomovi Lukemu je dvacet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám