Hlavní obsah
Článek

Věděla, že Iveta Bartošová (†48) zemře, protože vedle sebe měla šílence! Tak alespoň vnímá moderátorka Mirka Čejková (62) situaci okolo před dvěma lety zesnulé zpěvačky.

„Rok předtím, než se Iveta zabila, jsem psala článek o tom, že to takhle dopadne. Byla jsem přesvědčená o tom, že to byl stejný příběh, jako můj,“ řekla Super.cz Čejková.

Naráží tím na soužití s exmanželem Markem Vítem, o kterém tvrdí, že ji bil a že nebyl psychicky v pořádku.

„Kdo nezažil strach z člověka, který jediný může být s vámi za zavřenými dveřmi a beze svědků dělá, co se mu zlíbí, nepochopí, proč se ta Iveta nevzpamatuje. Prostě už nejspíš nemůže. Zlo sedí přímo vedle ní,“ napsala tehdy pro Psychologii.

„Pamatuji si, že když byl s Ivetou Pomeje, Vít říkal, že Pomeje pase Bartošovou a že to má domluvené, aby z ní dostal peníze a zalepil dluhy. Vítovi se ta myšlenka strašně líbila. Všude viděl peníze. Všechno bylo o tom, co můžu ukrást, jak někoho podvést, jak na někom vydělat… I ve vězení manipuloval s lidmi,“ dodala Mirka Čejková.

Rychtář dlouhodobě odmítá tvrzení, že by měl s rozhodnutím Bartošové skočit pod vlak něco do činění. Prý se o ni staral jako o vlastní a nezkřivil jí ani vlásek. Dlouhodobě ale bagatelizoval nutnou potřebu Ivety léčit se a mnoho lidí dodnes nevěří, že by byl v případě úmrtí zpěvačky tak nevinný. Policie však neprokázala, že měl na její smrti nějaký podíl a z ničeho ho neobvinila.

Reklama

Další články

Načítám