Hlavní obsah
Článek

Každý, kdo řeší nějaká ta kila navíc, by chtěl určitě zhubnout co nejrychleji, aby se ve svém těle znovu cítil skvěle a nemusel se před nejbližším okolím stydět. Zázraky neexistují, ale tahle účinná dieta se stala pomocníkem mnoha známých osobností. Miluška Bittnerová, Václav Kopta a mnoho dalších by mohlo vyprávět. Přestaňte odkládat hubnutí „na později“ a pusťte se do toho s chutí.

Nejlepší výsledky mají tlouštíci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základem ketodiety je pět porcí jídel denně - od speciálních proteinových jídel a nápojů až k postupně přidaným běžným jídlům, bohatým na bílkoviny. Dietní plán KetoDiet, který je sestaven i pro menší nadváhu od pěti kilogramů, má ale rozhodně větší úspěch u jedinců s velkou nadváhou, nebo u lidí obézních. „Proteinová jídla a nápoje KetoDiet jsou navíc doplněny o potřebné vitamíny a minerály, které tělo v průběhu hubnutí využívá a potřebuje,“ říká výživová specialistka Martina Dvořáková.

I ve vyšším věku to jde!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S přibývajícím věkem se hubnutí stává náročnějším a je často i pozvolnější. Nejsložitější to bývá především u žen po menopauze, kdy rozkolísaná hormonální hladina boji s nadbytečnými kilogramy právě nenahrává. Dietní plány proteinové diety KetoDiet nastartují přirozené spalování uložených tuků, nenechají vás hladovět a vy brzy uvidíte výsledky.

Pestrý jídelníček vám chybět nebude

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svůj jídelníček si z KetoDiet proteinových jídel můžete jednoduše poskládat a navíc ho doplnit vhodnou zeleninou. A nezáleží na tom, zda si vyberete výhodné balíčky proteinový jídel, nebo sáhnete po jednotlivých proteinových nápojích, omeletách, polévkách, snídaňových kaších nebo oblíbených proteinových tyčinkách. Variant je mnoho. Stačí jen dodržovat pravidla dietního plánu.

A opravdu to funguje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S proteinovou dietou KetoDiet úspěšně hubnou známé osobnosti – Petra Janů, Martin Dejdar, Jakub Smolík, nebo Miluška Bittnerová – ale nejen oni. „Hubnutí s Ketodiet je jediné, co mi zabralo a pomohlo dát dolů nechtěná kila. A já vím, že už se nechci vracet do starých kolejí. Cítím se skvěle a mám plno energie,“ říká například paní Monika, která zhubla celých 11 kilogramů.

Další články

Načítám