Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V hollywoodské adaptaci erotického bestselleru spisovatelky E. L. James se Jamie Dornan (33) předvedl jako zhýralý zbohatlík se sadistickými sklony, ale ve skutečnosti je spokojeným tatínkem, který se dočkal druhého potomka.

Herec se díky trháku Padesát odstínů šedi stal idolem žen po celém světě, ale o přílišnou popularitu nestojí. Jamie Dornan, který se objeví jako atentátník Jan Kubiš ve filmu Anthropoid, je v reálu velkým tajnůstkářem. Před světem dokonce utajil, že jeho manželka Amelia Warner přivedla na svět druhé dítě. Jméno i pohlaví miminka jsou stále tajemstvím, takže není známo, zda se se dvouletá Dulcie dočkala sestřičky, či bratříčka.

Představitel pana Greye nedávno za svou roli získal Zlatou malinu, ale zavrženíhodné reakce kritiků jej nemusí trápit. Film Padesát odstínů šedi sice provázely negativní reakce, ale celosvětově utržil téměř 600 miliónů dolarů. Jamie Dornan a Dakota Johnson už natáčejí pokračování s názvem Padesát odstínů temnoty, které do kin dorazí příští rok v únoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám