Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pět let jsou od sebe, moderátorce Mirce Čejkové (62) prý ale Marek Vít údajně pořádně komplikuje život! A nejen jí, ale i jejímu synovi. Samozvaného fotbalového manažera Barcelony prakticky označuje za podvodníka, který si v životě nevydělal korunu poctivě! A prý ji bil.

Moderátorka bez obalu vyřkla, že Vít ji bil. „Je to násilnické prase. Ano, mám tuto zkušenost a byl to důvod, proč jsem od něj utekla. Je to zbabělec, který je schopný zkopat ženskou, ale když by na něj udělal bububu chlap, tak se prostě počůrá. Je to skutečné prase a je to hrozné,“ tvrdí bez obalu Čejková.

Pět let se neviděli, prý jí ale stále komplikuje život. Dozvěděla se, že ji má chtít připravit přes jakési směnky o majetek, tak varovala své právníky. A když jejího syna Felixe Čejku nechtěli zastupovat žádní fotbaloví agenti s tím, že odmítají pracovat s klukem, který má takového tátu, musela jim složitě vysvětlovat, že opravdu není jeho otec. Údajně to totiž rozhlašoval.

Ta se diví, že se na Víta stále lepí celebrity (nechyběla mezi nimi ani Lucie Borhyová s Michalem Hrdličkou, aktuálně třeba Martin Dejdar), jezdí za ním a věří, že pro Barcelonu pracuje coby velké zvíře. Její ex má prý ve skutečnosti domluvu v jakémsi barcelonském hotelu, kterému doporučuje hosty a pak v něm může bydlet zadarmo.

„Sama jsem byla u toho, když někomu slíbil lístky na utkání FC Barcelona, jako že je teda ten jejich velký manažer, a pak ty lístky kupoval od překupníka na ulici. Ale on to samé dělal se Spartou a všude jinde. Dokonce už existuje papír, v němž se vedení Barcelony vyjadřuje k tomu, že ho nezná, že si to celé vymyslel a nikdy v životě pro ně nedělal. Já se tomu nedivím. Ten člověk si v životě nevydělal korunu poctivě!“ řekla Sedmičce Čejková.

Vít se rád chlubil s fotkami hráčů Barcelony a skutečně dlouhodobě kolem sebe vytváří auru velmi schopného fotbalového manažera španělského velkoklubu. Někteří lidé ale už začali upozorňovat na to, že vše může být jinak a objevily se i spekulace, že Vít mohl naopak spoustu lidí povídačkami o Barceloně připravit o velké peníze.

Marka Víta redakce Super.cz několikrát zkoušela kontaktovat, aby se k různým obviněním na svou osobu vyjádřil, nijak ale nereagoval.

Reklama

Další články

Načítám