Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) se po dramatickém útěku z nemocnice z minulého týdne stále skrývá před světem. A zřejmě také před svým exmilencem a italským zpěvákem Domenicem Martuccim. V jediném rozhovoru, který od svého kolapsu poskytla, se totiž o italském šlechtici nevyjadřuje vůbec lichotivě. Tvrdí, že Martucci (47) se po jejím boku chtěl jen zviditelnit a zatímco ona jej upřímně milovala, jemu šlo jen o mediální slávu.

„My teď spolu vůbec nekomunikujeme, protože on pokaždé říká něco úplně jiného a nejen médiím, ale i mně. Vypadá to, že je patologický lhář,“ řekla o Martuccim Bartošová deníku Blesk. „Chtěl se po mém boku zviditelnit. Já jsem tím trpěla a v podstatě jsem to dělala jen proto, že jsem ho milovala. Prosila jsem, aby to nedělal, aby pořád někam nezval média. Chtěla jsem mít trochu klidu se ze všeho vzpamatovat. On v tom ale neustále pokračoval,“ tvrdí zpěvačka.

Ta dokonce Martucciho obvinila z velmi drsného zacházení. „Domenico za mnou přijel a viděl, že jsem totálně zesláblá. Že nemám ani sílu se najíst. Prosila jsem ho, aby mě nakrmil. Pro něj to byl ale najednou problém. Jídlo, které mi přivezl, aby to navenek dobře vypadalo, hodil do lednice a řekl, ať si něco sama uvařím. Já jsem se nemohla přitom ani postavit na nohy. Sám se najedl a šel si lehnout s tím, že je hrozně unavený a ať ho neruším. Ráno odjel a nechal mě v tom stavu totálního vyčerpání,“ popsala Bartošová okamžiky těsně před tím, než ve svém domě předminulý týden zkolabovala a musela ji odvézt záchranka.

Jak se zdá, tak těžké chvíle ji ale čekají i v budoucnu. „Jsem bez přátel, bez práce a bez peněz. Spousta lidí mě okradla. Tak bych si přála změnit tvář a jméno a už nikdy nebýt tou Bartošovou. To se mi bohužel ale asi nepodaří,“ smutně uzavřela Bartošová

Reklama

Další články

Načítám