Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

R&B zpěvačka Ciara (30) se minulý týden zasnoubila s hráčem amerického fotbalu Russellem Wilsonem (27). Na dovolené na Seychelách jí navlékl prsten s obrovským diamantem, o němž Daily Mail píše, že ‚to není jisté, ale prsten by měl být až 15karátový a v hodnotě 2 miliónů dolarů‘. Že bude docela těžký, je zřejmě z fotografií, které vznikly již v Los Angeles a na nichž Ciaře trochu větší kroužek s kamenem ‚visí‘ z prsteníčku drobné ručky.

Romantický počin má Wilson pečlivě zdokumentovaný. Bezprostředně po zásnubách natočil video, na němž Ciara plná dojmů říká, jak je nadšená, a on k němu zase: „Řekla ano! Od prvního dne jsem věděl, že je tou jedinou.“ Najal dokonce i fotografa, který zachytil přímo moment žádosti, ke které došlo během pikniku na pláži při západu slunce.

Ani pro jednoho z aktérů se přitom nejednalo o premiéru. Wilson byl dva roky ženatý se svou středoškolskou láskou Ashton Meem, Ciara až ke svatbě nedošla, s otcem jejího syna, rapperem Futurem, zůstalo u zásnub.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám