Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kde si nejlíp vybavíte domácnost? Máme pro vás super tip na e-shop, ve kterém nakoupíte nábytek do celého bytu za skvělé ceny, všechno vám dovezou domů, a pozor, prodloužili dobu na vrácení do 45 dnů! U MT nábytek dostanete zkrátka vždycky něco speciálního. A díky velikonoční akci se slevami až 68 % teď navíc ušetříte tisíce korun. Koukněte se na výběr akčních trháků, za ty ceny jsou jen do 31. 3.

Praktická, oblíbená a za neskutečnou cenu – stěna, jakou chcete mít v obýváku i vy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velkou parádu i v menším bytě uděláte s variabilní obývací stěnou Elian. Na prostorný TV stolek se vám vejde i hodně široká obrazovka a bezpochyby využijete také rozmanité úložné prostory. Odolná povrchová úprava moderního materiálu nevyžaduje téměř žádnou údržbu a na vaše přání budou vitríny uvnitř svítit. Podtrženo, sečteno – jarní super pecka! Dříve za 11 437 Kč.

4 v 1 se slevou přes 7 tisíc! Komfortní multifunkční sedačka potěší celou rodinu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co čekáte od své sedačky? Dost místa, pohodlí, možnost rozložení? To a ještě mnohem víc získáte pořízením rohové sedací soupravy Darcy. Rozvalíte se na čalounění v elegantní ekokůži, opřete se o naducané polštáře, v rychlosti z ní uděláte prostorné lůžko a v případě potřeby zužitkujete hned 2 vnitřní úložné prostory. Nezmeškejte skvělou příležitost. Dříve za 17 397 Kč.

Standa, který na ní spí, říká: „Materiál kvalitní, na dotek příjemný a moc hezky vypadá.“

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Moderní manželská postel Alvina vás hned očaruje svým vzhledem, ale to nejlepší zažijete, až si do ní lehnete. Sami si určíte, jak bude velká, jakou barvu bude mít čalounění v odolné ekokůži i na jaké matraci budete trávit noci. Magickou intimní atmosféru doladíte barevným osvětlením, které k posteli dostanete na přání. A dál už to je jen na vás. Vřele doporučujeme! Dříve za 17 283 Kč.

Je čas uložit zimní výbavu k letnímu spánku. Kam s tím vším? Do parádní skříně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bundy, oteplovačky, svetry i šály. Všechno zimní oblečení pohodlně uložíte do prostorné šatní skříně Gerardo, kterou si už při nákupu vyladíte podle představ. Vyberete si potřebnou šířku, stejně jako světlý nebo tmavý přírodní dekor s vysoce odolným povrchem. Velké čelní zrcadlo pak kdykoliv potvrdí, jak moc vám to sluší. Od nás dostává skříň rozhodně palec nahoru. Dříve za 10 650 Kč.

To je aspoň pomlázka! Zajíček od MT nábytek vám nese úžasné kousky za super ceny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nevybrali jste si z této naší ochutnávky? U MT nábytek na vás čeká spousta dalších velikonočních modelů za senzační akční ceny. Díky ohromujícím slevám od 22 do 68 % máte právě teď tu nejlepší příležitost ke zkrášlení a vylepšení svého domova. Je jaro, tak se moc nerozmýšlejte a jděte mu naproti. Slevová koleda trvá jen do 31. března!

Další články

Načítám