Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko se už brzy dočká nejen nové královny krásy, ale také gaye, který bude naši republiku reprezentovat v mezinárodním klání. Loni se Gayem roku stal Jiří Korytář, jeho nástupce vzejde z pestré desítky letošních finalistů.

Zatímco věk kandidátek usilujících o titul České Miss se pohybuje okolo dvaceti let, spektrum pánů upřednostňujících pány je podstatně širší. Do desítky finalistů se probojovali dvacetiletý student Jan Ryšlavý i čtyřicetiletý spisovatel Jan Rejfek, který by teoreticky mohl být jeho otcem.

Soutěžící se utkají na finálovém večeru, který se uskuteční 11. června v Praze, ale ještě předtím je čeká spousta dřiny. V dubnu se zúčastní soustředění, kde se s nimi o své zkušenosti ze světa šoubyznysu podělí Monika Marešová (49) či Štěpánka Decastelo (45). Pánové už teď začínají dřít na svých figurách, aby se později měli čím pochlubit v aquaparku a na přehlídce spodního prádla.

Prohlédněte si v galerii desítku finalistů soutěže Gay roku a zvolte svého favorita!

Který finalista soutěže Gay roku je vám nejsympatičtější?
Matěj Kašpar
5,1 %
František Kabrhel
2,7 %
Filip Koutný
3,4 %
Jan Ryšlavý
5 %
Jan Rejfek
40,1 %
Jakub Bláha
4,6 %
Jan Veselý
3,2 %
Stanislav Pfeifer
7,4 %
Jaromír Štůla
4,3 %
Josef Stiskal
24,2 %
Celkem hlasovalo 8717 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám