Hlavní obsah
Článek

V roce 1998 byl Marian Vojtko (51) na muzikálové scéně úplným nováčkem. Začínal v Draculovi v rolích kněze a Stevena a snil o tom, že jednou bude zpívat titulní role. Dočkal se jich. Zazpíval si Draculu, Barona Prášila i Kata Mydláře. Hlavní role v muzikálech Monte Cristo, Bídníci, Aida, Casanova a nyní září především jako Fantom opery v Goja Music Hall.

Zatímco si před osmnácti lety jako rocker tělem i duší pěstoval dlouhé vlasy, na ty už nyní musí zapomenout. Jeho kštice výrazně prořídla a jako jeden z mála zpěváků se netají tím, že absolvoval transplantaci vlasů.

"Od šestnácti let nosím dlouhé vlasy a vlasáč chci být dál. Ovšem, jak mi řekl pan doktor, mám hodně testosteronu, což je sice v jiných oblastech dobré, ale ubývají mi kvůli tomu vlasy. A tak jsem se rozhodl, že nepůjdu přírodě naproti, ale trochu ji obelstím," řekl Super.cz po transplantaci Marian, který se nakonec rozhodl, že vlasy výrazně zkrátí. A to kvůli Vendule Svobodové a nadaci Kapka naděje. Mariana v přímém přenosu ostříhaly onkologicky nemocné děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám