Hlavní obsah
Článek

Jakub Prachař (40) je nejen hercem, ale i kytaristou, skladatelem a moderátorem. V hudební branži se nejvíc proslavil díky účinkování v kapele Nightwork, která se však rozpadla.

Naposledy si tak zahrál a zazpíval v nově vzniklém uskupení Horal. Na velkou slávu ve stylu Nightwork to ale nevypadá, a tak Prachař své hudební choutky uspokojuje v televizních pořadech a seriálech.

A také se občas naveze do oblíbeného zpěváka Tomáše Kluse (37). Coby porotce Talentu o něm loni prohlásil, že neumí zpívat a hraje blbě na kytaru. V jednom zábavném pořadu pak rovnou parodoval Klusův zpěv a texty o míru na zemi.

Teď se Prachař předvedl v seriálu Ohnivý kuře, kde hraje kuchaře Mika. Společně s Janem Dolanským aliasem Burákem si otevřeli něco jako stánek s občerstvením a lákali zákazníky nejen na voňavý bůček ale i na hudební projev.

Ten byl opět ve stylu Kluse, byť "po Prachařovsku". Stylizoval se do role písničkáře s kytarou, který pěje ódy nikoliv na mír na zemi, ale na obložené bagety. Jak se mu podivná odrhovačka povedla, uvidíte ve videu.

Líbí se vám hudební projev Jakuba Prachaře coby písničkáře?
Ano, je to fakt hodně vtipné
54,1 %
Ne, Prachař je trapný
45,9 %
Celkem hlasovalo 4501 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám