Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Ani náročná několikaměsíční léčba rakoviny mízních uzlin čtyřicetinásobného Slavíka nesrazila na kolena. Karel Gott (†80) se svou nemocí za podpory fanoušků a nejbližší rodiny bojoval statečně a nyní očekává finální vyšetření, které by podle průběžných lékařských výsledků mělo potvrdit, že nemoc ustoupila.

Už minulý týden Mistr několikrát své fanoušky s úsměvem na rtech pozdravil přes televizní kameru. Zdá se, že s ukončeným léčebným cyklem a přicházejícím jarem se zpěvák znovu nadechl.

„V těchto dnech se cítím dobře, řekl bych, že čím dál lépe,“ svěřil Super.cz Gott s tím, že se ve svých myšlenkách začíná vracet k tomu, čím dával svým fanouškům radost více než pět desítek let.

„Trávím čas se svou rodinou a věnuji se četbě, malování, ale pomýšlím už i na zpěv. Proto v rámci celkové rekonvalescence již pozvolna začínám i s hlasovou rehabilitací. Mám chuť opět zpívat, což se na začátku léčby říct nedalo. A myslím si, že chuť do zpěvu je tím správným předpokladem,“ říká Gott s úlevou v hlase a dodává: „Už zase žiju ve svém světě!“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám