Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Topmodelka, herečka nebo moderátorka, všechny 3 mají jedno společné. Nehádali byste jim jejich věk. Je to mladistvý vzhled od přírody, nebo z rukou zkušeného lékaře? Prozradíme některá tajemství krásy těchto českých krásek.

Botox ano, či ne?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Většinu žen asi zklame zjištění, že je to přeci jen příroda. Ale i přírodě se musí občas trochu pomoci. Nejčastěji se všichni ptají na magické slovo botox, které zní jako strašák. „Na drobné i střední vrásky i jako prevence jejich vzniku je botox ideální. Někomu se to může zdát jako běžný zákrok, který dnes dělá kdekdo. Ale věřte mi - aby výsledek vypadal přirozeně a ne jako maska, je důležité, kdo s ním pracuje. Jsem ráda, že já mám zrovna na Klinice Yes Visage profíky, kde všechny zákroky dělají s péčí a citem pro přirozenost,“ prozradila Simona Krainová (43) o botoxu. Její slova potvrzuje i Alice Bendová (42), která si první botox nadělila až ke čtyřicítce.

Vyzmizíkování vrásek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K vylepšení přiměly Ivu Kubelkovou (38) reakce fanoušků. „Ptali se mě, jestli nemám nějaké trápení. Vrásku „mračivku“ už jsem totiž měla na čele pořád. Tak jsem to vzala jako signál,“ prozradila Iva. Nesáhla ale po obvyklém botoxu, ale nechala si vrásku vyplnit pomocí kyseliny hyaluronové. Proč? „Já jsem člověk, který je poměrně hodně přírodní, nejím maso, a proto jsem zvolila výplň kyselinou hyaluronovou, která je tělu vlastní a obsažená v pokožce. Navíc z rukou odborníků vypadá vše naprosto přirozeně,“ popsala Iva. Tyto výplně mohou sloužit také k modelaci kontur obličeje nebo doplnění ztraceného objemu či povadlých tváří. Jemně zvýraznit hezkou konturu rtů si nechala třeba Alice Bendová.

Kdo má nitě v obličeji?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zní to hůře, než je realita. Když je pleť celkově povadlá, je niťový lifting ideální volbou. „Umí oproti aplikaci výplní a botoxu řešit i propadající se tkáně obličeje a pokleslé tváře, podbradek či obočí, které dělají člověka starším se smutným až unaveným výrazem v obličeji. To vše rychle, bez jizev a bez nutnosti operace či skalpelu,“ vysvětluje MUDr. Monika Kavková z Kliniky Yes Visage, kde jsou na niťové liftingy největšími specialisty u nás. Nitky se vstřebají a zanechají jen zpevněný obličej. Je to taková méně invazivní alternativa faceliftu. To ale nebyl případ Bendové, ta si pomocí speciálních mikronitek tzv. mezonití nechala zpevnit svrchní vrstvy a vylepšit elasticitu pokožky.

Elixír mládí vhodný pro všechny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elixírem mládí dnešní doby je plazmalifting. Tento bio zázrak z naší vlastní krve je navíc vhodný úplně pro všechny a v každém věku. Právě tento populární zákrok dosahuje výborných účinků v rozjasnění a omlazení pleti a využívají jej také všechny tři krásky: Simona, Alice i Iva. „Je to můj elixír mládí. Vždyť využívá to nejcennější z našeho vlastního těla – krevní plazmu. Po plazmaliftingu mám pleť úplně prozářenou a cítím, jak se drží vypnutá, vyživená a čerstvá, jako bych se každý den pořádně vyspala. Nechávám si proto na Klinice Yes Visage z plazmy namíchat na míru i vlastní krém. Obojí je pro mě vlastně takový ochranný štít před časem,“ popisuje s úsměvem Simona.

Krásnější, přirozená a zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Naše tři dámy si zkrášlení chválí a na přirozenosti jim nijak rozhodně neubralo. „Kdyby se o tom nepsalo, protože se tím netajím, tak si myslím, že to nikdo nepozná," dodává s úsměvem Alice. „Kamarádky se mě kolikrát ptají o radu. Ideální je zajít si na kliniku a na nezávazné konzultaci zjistit, co je možné. Často jsou pak překvapeny, jak i málo stačí k výrazné změně k lepšímu,“ doplňuje Simona. O moderní a šetrné zákroky je na Klinice Yes Visage velký zájem a jakýkoliv ze zákroků kliniky můžete mít i vy. A to zcela zdarma. Více informací v soutěži na webu kliniky.

Další články

Načítám