Hlavní obsah
Článek

Herečka Míša Maurerová byla v minulém týdnu viděna s pohledným mladíkem, kterého si odvážela ve svém voze, a začalo se okamžitě spekulovat, že jde o jejího nového partnera. Herečka se o údajném vztahu rozhodla promluvit.

"Mnohdy to může být bolestivé, protože tahle fáma může způsobit spoustu neštěstí a škod. V tomto případě jsme se tomu naštěstí zasmáli. Člověk, který byl označen jako můj nový přítel, byl kameraman a můj kamarád Vojta Vančura, se kterým spolupracuji," řekla Super.cz Míša.

"Vojta si užil svých pět minut slávy, své přítelkyni Paulině, se kterou jsou spolu dlouho a budou se brát, to musel taky vysvětlovat. Dobře to dopadlo. Ale kdyby to byla žena, která mě nezná a je žárlivá, mohlo by to způsobit velké problémy," vysvětlila herečka na prezentaci nových bot, které pomáhají. Za každý prodaný pár bot se druhý pár bot vydá dítěti, které boty nemá a potřebuje.

Má i Maurerová partnera? "Připadá vám, že jsem nešťastná, zdrchaná, nespokojená žena, která trpí citovou frustrací? Jestli nepřipadám, tak jsem zamilovaná a mám někoho, s kým můžu hezké i špatné sdílet," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám