Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Právě se díváte na dosud nepublikované fotografie Angeliny Jolie (48), které se podařilo získat americkému magazínu The National Enquirer. Herečku na nich měl zvěčnit muž, který byl koncem 90. let jejím drogovým dealerem.

Dnes devětašedesátiletý Franklin Meyer hollywoodskou ikonu fotografoval ve svém bytě v New Yorku, kam si Jolie dvakrát až třikrát týdně chodila pro dávky kokainu a heroinu. Meyera jmenoval jako Angelinina dodavatele drog už v roce 2010 spisovatel Andrew Morton v neautorizované biografii o hereččině mládí.

Stejný muž zároveň v roce 2014 vypustil do světa šokující video, na němž herečka pod vlivem drog s kýmsi diskutuje po telefonu a nervózně chodí po pokoji tam a zpátky.

Jolie se už několikrát ke svému divokému mládí doznala. V současnosti platí nejen za uznávanou oscarovou herečku a režisérku, ale především aktivistku a humanitární vyslankyni OSN, kterou za její zásluhy mimo jiné i v boji proti sexuálnímu násilí ve válečných zónách uvedla v roce 2014 britská královna Alžběta II. do šlechtického stavu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám