Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera zpěváka Richarda Müllera se potatila. Do světa šoubyznysu vstoupila Ema Müllerová šokujícím způsobem. Přesně tak, jako to míval ve zvyku tatínek. Natočila videoklip pro kolekci módního návrháře Marcela Holubce, kde byla za lolitku s lízátkem a rozmazanou pusou, oblečená jenom do bílé košile.

Pro návrháře a jeho kolekci s názvem Lolitas vystoupila Ema jako host i na jeho přehlídce v rámci veletrhů Kabo a Styl v Brně. Přijel se podívat i tatínek Richard Müller s přítelkyní Vandou Wolfovou. Celou přehlídku provázel na projekčním plátně právě kontroverzní klip.

Veletrh zahajovala přehlídka vítězů ceny Top Styl Designer, v níž Holubec zvítězil před čtyřmi lety. Müller s přítelkyní seděli vedle známé návrhářky Liběny Rochové, úplně první vítězky soutěže Top Styl Designer v roce 1994.

On sám prý není velkým fanouškem přehlídek, móda ho moc nebere. "Většinou vídám na mole nahněvané tváře modelek," konstatoval. Ale v Brně se mu líbilo. Modelky se totiž usmívaly. "Hlavně jsem byl ale zvědavý na svoji Emu," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám