Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maminka členky bývalé skupiny Spice Girls a módní návrhářky Victorie Beckham (50) Jackie Adams slavila minulý týden ve čtvrtek narozeniny, a to byla skvělá příležitost k setkání se všemi jejími třemi dětmi. Vedle Victorie, která společné foto z rodinného večera poslala i fanouškům, má ještě dceru Louise a syna Christiana. A zatímco poslední dva zmínění se na společném snímku usmívají, Victoria a její maminka zachovávají spíše neutrální výraz.

Ještě před oslavou manželka Davida Beckhama poslala Jackie přání skrze sociální sítě, a to zveřejněním archivní fotky, na níž jsou spolu - Victoria ještě jako malinká holčička - u moře. „Máma má dnes narozeniny! Moc tě milujeme!“ vzkázala jí.

Aby těch oslav v rodině Beckhamových nebylo v březnu málo, tak čtvrtého oslavil nejstarší Victoriin syn Brooklyn sedmnácté narozeniny a na 6. března připadl Den matek, takže přání se dočkala nejen Jackie, opět prostřednictvím archivní fotky zveřejněné na sociální síti, ale také Victoria, jíž přálo ještě o jedno dítě víc než její mamince.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám