Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hvězda osmdesátek Rudolf Hrušínský nejmladší o sobě léta v České republice nedal pořádně slyšet a teď jako by se s ním zase naopak roztrhl pytel a brzy na nás možná bude vykukovat i z ledničky! Po roli v neoficiálním pokračování Discopříběhu Decibely lásky se teď dokonce pustil do muzikálu.

Ten se jmenuje Stvoření světa, a ačkoliv se jmenuje stejně, jako slavné hudební animované dílo z padesátých let, bude o něčem jiném. Pravděpodobně, protože to tvůrci zatím tají. Každopádně Ruda si zahraje anděla. Tak ostatně na své fanoušky asi i působí.

„Jak jinak, hraju anděla. Mám takové podezření, že Karel Janák mi psal tuhle roli vyloženě na tělo. Jsem čistá, dokonalá bytost, a kdyby si někdo myslel něco jiného, mýlí se. U mne, tedy alespoň v této povedené hře, nemůže být ani řeči o temných stránkách. Prostě jsem anděl se vším všudy a nebesky ho i ztvárňuji, “ řekl Hrušínský.

Celý ansámbl už začal zkoušet a protože režisér Snowboarďáků nebo Rafťáků má smysl pro humor a chce ukázat, jak to doopravdy bylo se stvořením Evy nebo se zprofanovaným jablkem, je to velká švanda, což je vidět i na zábavě během zkoušek. Diváci výsledek autorského snažení Janáka a jeho souboru uvidí od 21. dubna v Divadle Radka Brzobohatého.

Související témata:
Nejmladší

Reklama

Další články

Načítám