Hlavní obsah
Článek

Nejfotografovanější osobou nedělního galavečera Trebbia 2016 byla bezesporu Taťána Kuchařová (36). Miss World 2006 zaujala nejen zlatavým opálením, které si pořídila v Los Angeles, ale také šaty v barvě holubičí šedi. Ty navrhla modelčina dvorní návrhářka Ivana Mentlová v kolekci Silverline pro Pietro Filipi.

„Právě jsem se vrátila z pracovní cesty v Los Angeles, neměla jsem čas šaty moc řešit, Ivana ale nikdy nezklame,” komentovala Taťána plisovaný model se zajímavými detaily kapes.

Kuchařová nebyla pozvaná proto, aby ve Španělském sále Pražského hradu jen zdobila, její úlohou bylo hlavně předat cenu za celoživotní dílo spisovateli Vladimíru Páralovi. „Bylo mi nesmírnou ctí osobně předat tuto významnou cenu, Evropskou cenu Trebbia za celoživotní dílo, jedné z nejvýraznějších osobností české kultury, osobitému umělci a spisovateli, panu Vladimíru Páralovi. Sama vnímám život jako nekonečný kolotoč satiry, ironie, nadhledu, ale také lásky, pravdy a naděje. Proto mi je ctí, že jsem mohla předat toto významné ocenění umělci, jehož tvorba obsahuje vše zmíněné,” říká Kuchařová a jedním dechem dodala: „Tvorba a osobnost pana Párala je obdivovaná naší mladou generací, a nejen jí. Bylo mi ctí se s ním osobně setkat.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám