Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Jitka Nováčková (31) v neděli odletěla do Brazílie, kde bude bojovat o titul Miss Universe. O korunku nejkrásnější dívky vesmíru se utká s osmaosmdesáti kráskami z celého světa. Jitka vytasí své největší zbraně.

Na soutěž se pořádně připravovala. „Je mi jasné, že uspět v mezinárodní soutěži bude těžké, ale bez boje se nevzdám. Poslední dny jsem střídavě trávila u návrhářky Jany Berg, v kadeřnickém salónu a v posilovně. Jen moje kosmetická výbava zabírá polovinu kufru,“ popisuje osmnáctiletá blondýnka.

„Jediné, na co jsem rezignovala, je solárko. Chci být krásná a nevypadat vedle latinskoamerických krásek jako bledule, ale ne za každou cenu. Pár hodin před odletem jsem se nechala nastříkat speciálním nástřikem. Do kufru jsem si ještě přibalila dvě balení samoopalovacího krému s okamžitým bronzingem,“ směje se Česká Miss 2011.

V brazilském Sao Paulu stráví Nováčková skoro měsíc. Bude poznávat kraj i kulturu. Její luxusní tělíčko budou obdivovat muži v celé Brazílii. A mají šanci. Nováčková se před nedávnem rozešla po tříleté známosti s přítelem Markem. Velké finále Miss Universe se bude konat 12. září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám