Hlavní obsah
Článek

Bude Karel Vágner po sto osmdesáté dědečkem? Vypadá to tak! Jak jsme už informovali, Eliška Bučková (34) před pár měsíci totálně podlehla okouzlujícímu rybáři a dobrodruhovi Jakubu Vágnerovi (42), s kterým byla na podzim fotit odvážné fotky v Amazonii. A že nejde o žádný náhodný flirt, dokazují i zprávy z okolí páru. Dvojice je teď na čtrnáct dní v Amazonii na jakýchsi prvních líbánkách a začíná se reálně hovořit i o blížící se svatbě!

„Také jsme si my kamarádi mysleli, že je to Jakubova další krátkodobá známost, ale strašně nás překvapil. V Elišce našel holku, která chápe, že často není doma, což byl v jeho předchozích vztazích vždy kámen úrazu. Je to tam až tak vážné, že Bučkovou představil rodičům a ona zase jeho těm svým. A skoro za jisté máme, že domů se Eliška osmnáctého vrátí okroužkovaná. Svatba je už prakticky tutovka,“ svěřil se Super.cz velmi blízký kamarád Jakuba.

Jakubovi se Česká miss 2008 líbila už před focením v Amazonii, Eliška ale jeho náklonost odmítala, protože neměla dořešený tehdy zanikající vztah s Jakubem Malinou. Kouzlo panenské přírody a Jakubova schopnost podmanit si galantností i tu sebenepřístupnější ženu ale udělaly své a z původně kamarádů je od té doby pár.

„Teď se prakticky vrátili na čtrnáct dní na místo činu, jen s tím rozdílem, že na každém kroku nebudou zakopávat o filmový štáb. Budou mít na sebe tolik času, že by se nedalo divit, kdyby prohloubili svou lásku až do té míry, že by se vrátili ve třech,“ myslí si zase kámoška Elišky.

Reklama

Další články

Načítám