Hlavní obsah
Článek

Celý život se bránila tetování, ale nakonec neodolala. První kérku si Simona Krainová (51) nechala na těle vytvořit až ve svých třiačtyřiceti letech a asi nikoho nepřekvapí, že má úzkou souvislost s jejím mateřstvím.

„Vážně nemám krizi středního věku, není to tak, že bych si teď potřebovala něco dokazovat a skončila potetovaná od hlavy po paty. Pravda je taková, že jsem o tomhle tetování přemýšlela už asi pět let a až teď jsem se k tomu odhodlala,” nechala se slyšet modelka, která odhalila permanentní obrázek během tiskové konference, kde představila svou vlastní Nadaci Antonika, která má za cíl pomoct seniorům.

Obrázek na vnitřní straně paže zobrazuje číslo čtyři. Ptali jsme se Simony, co přesně symbolizuje. „Zobrazuje moje tři muže, manžela a dva syny, protože se všichni narodili čtvrtého dne v měsíci. Čtyřka je vlastně moje kouzelné číslo,” říká kráska, která si prý hodlá obrázek ještě dále upravit.

Přestože si Simona pro své první tetování zvolila poměrně bolestivou partii, samotný proces zvládla levou zadní. „Měla jsem z toho strašný strach. Všechno to proběhlo ale hrozně rychle, když tatér dokončil svou práci, tak jsem si myslela, že ještě ani nezačal,” říká Simona, která se určitě nechá brzy znovu tetovat: „Najednou jsem měla hroznou radost a říkala jsem si, proč jsem to neudělala už dávno.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám