Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi známými osobnostmi, které se zapojily do cvičebního maratonu MaRS 2016, jenž si vzal za cíl podpořit lidi trpící roztroušenou sklerózou, byla také Andrea Kabická.

Finalistka České Miss 2011 během kruhového tréninku cvičila v tandemu s kamarádkou Anetou Vignerovou (36). Spolupráce s poslední korunovanou Miss České republiky nebyla ničím výjimečným. Holky totiž společně praktikují podobný druh pohybu velmi často. „Mám ráda týmové cvičení a s Anetou cvičíme kruhový trénink ve dvou, to mě baví, nejsem na to sama,” říká Kabická, kterou si díky sestřihu dlouho pletli s kolegyní Gabrielou Kratochvílovou (34). Už si ale vlasy nechala dorůst.

Když zrovna není čas vyrazit na řízené cvičení, dává si Andrea do těla v klidu domova. „Celý život jsem cvičila pravidelně, ale v posledních letech spíš nárazově. Teď jsem ve fázi, kdy se k pravidelnému cvičení vracím, teprve se do toho dostávám. Mám doma všechno nářadí a chodím běhat ven,” směje se Kabická. Ta společně s dalšími známými tvářemi podpořila svou přítomností také charitativní nadaci hokejisty NHL Jakuba Voráčka, která se snaží pomáhat lidem s roztroušenou sklerózou. Jakubova sestra Petra Klausová před dvěma lety onemocněla právě touto vážnou nemocí.

Reklama

Další články

Načítám