Hlavní obsah
Článek

Pyšná, rozmazlená ženská! Tak sebe samu hodnotí žena kuchařského génia Zdeňka Pohlreicha (67), která musela podstoupit opravdu dost namáhavý a vážný boj s rakovinou prsu (měla velmi agresivní formu nádoru). Sice se teď vyléčila a už jí znovu rostou vlasy, ale podle ní nejen po fyzické stránce. Přečtěte si, co nám pověděla o tom, jak se jí celkově změnil život!

„Pochopila jsem, co mi nemoc říká. Jsem vlastně ráda, že jsem si to všechno prožila, bylo to jako odrazit se ze dna. Byla jsem pyšná, málo soucitná, nepokorná a rozmazlená. Takhle nám to vesmír ale vysvětlí: ‚Dobře, myslíš si, že jsi superžena? Tak co řekneš na tohle? Jak to zvládneš?‘“ prozradila Super.cz své myšlenky Zdeňka.

Podstata rakoviny má pro ni hluboký duchovní rozměr. Spousta lidí ji může mít za blázna, kdo ale ví, jestli někoho z nás někdy něco podobného také nepotká? A nesetká se pak takový nemocný také s něčím srovnatelným?

„Člověk si uvědomí, že se zase musí vrátit ke své duši a k vesmíru čili bohu. V jeden okamžik jsem se ocitla v takovém nádherném pocitu bytí, že jsem se jako by viděla zvenčí. Těžko se to popisuje, ale najednou jsem pozorovala své myšlenky, jako bych byla někdo jiný,“ tvrdí Pohlreich.

Prý se oprostila od svého těla i myšlenek a pak začal být v jejím vnímání zlom. „Jsem nádherné vědomí, které vnímá nádheru kolem sebe, i tu osobu, díky níž vše prožívá. Asi je to těžko pochopitelné, ale všechno bude dopodrobna v mé knize o roku s nemocí,“ dodala žena šéfkuchaře, který svou drahou choť všemožně podporoval a i jemu choroba obrátila život naruby.

Reklama

Další články

Načítám