Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každý kus nábytku, který si do dnešní půlnoci vyberete a objednáte v e-shopu MT nábytek, vám přivezou až domů zdarma. Ať bydlíte kdekoliv v ČR, nezaplatíte za dopravu ani o korunu navíc. A to se tedy vyplatí. Navíc mají akční ceny snížené až o 66 %, a to už se vyplatí 2x. Koukněte na 4+1 tip, jak vyladit své obydlí, cítit se v něm lépe, a nezruinovat přitom domácí rozpočet. Akce končí za pár hodin!

Kdo dobře spí, ten je zdravější a šťastnější. Buďte i vy, díky parádní nové ložnici

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Úsměv na rtu a dobrá nálada hned po ránu. Že vám to nejde? Ale jde. Stačí se probouzet v elegantní ložnici Veria. Spaní si přizpůsobíte svým potřebám, sami si totiž vyberete šířku postele i typ matrace, vyhovující vaší postavě. K tomu dostanete prostornou šatní skříň, komodu i noční stolky a nová ložnice je komplet. Nenechte si ujít mimořádnou nabídku! Dříve za 17 758 Kč.

Různé rozměry, téměř stovka barev a vzorů, skvělá cena. Račte si vybrat tu svou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vpravdě užitečný nákup uděláte pořízením čalouněné postele Rozita, zaručeně pasující i do vaší ložnice. Jak to víme? Na výběr máte z 5 velikostí ložné plochy ve formě jedno- i dvoulůžek a z 96 barev a vzorů odolné potahové tkaniny. Pověstnou třešničku na dortu pak tvoří objemný úložný prostor, který bezpochyby využijete také. Tak co, hodí se i (k) vám? Dříve za 10 874 Kč.

Nastal čas přemýšlet, kam uložíte zimní výbavu. Co třeba prostorné police a šatní tyč?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Objemné úložné prostory najdete v útrobách šatní skříně Lima, vybavené několika policemi a tyčí na ramínka. Jsou ukryté za tichými posuvnými dveřmi, které zdobí čelní zrcadlo pro okamžitou kontrolu zevnějšku. Moderní laminovaný materiál nemusíte složitě udržovat a přitom si po dlouhou dobu zachová stejný tvar i barvu. Jednoznačně výborná investice. Dříve za 17 515 Kč.

"Jsem maximálně spokojený," říká Martin o prostorné sedačce. Čím ho tak nadchla?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Samou chválu pějí na sedací soupravu Kari ti, kteří už vyzkoušeli její pohodlí. A není se čemu divit. Komfortní rozměry, kvalitní čalounění, odolná potahová tkanina a především bleskové rozložení na postel pomocí velkého taburetu potěší i vás. K tomu všemu si přidejte ještě super akční cenu a nemáte co řešit. Ten, kdo koupí, neprohloupí. Dříve za 18 962 Kč.

Poslední šance! Objednejte si nový nábytek ještě dnes a přivezou vám ho domů zadarmo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kompletní dětský pokoj se slevou 13 780 Kč, moderní rozkládací sedačka levnější o 15 151 Kč, velký jídelní set zlevněný dokonce o 19 871 Kč. Kde jsme na tom byli? U MT nábytek. Dnešním dnem tam vrcholí zcela mimořádná akce, zahrnující kromě obřích slev také dopravu veškerého nábytku po celé ČR zdarma. Ušetřete do dnešní půlnoci tisíce korun!

Další články

Načítám