Hlavní obsah
Článek

Když zrovna nemá po ruce parťáka na opalování, vydá se americká zpěvačka s velmi svérázným hlasem Lana Del Rey na pláž u svého domu klidně sama. Na Malibu takhle v soukromí na ručníku trávila volné čtvrteční odpoledne. Když už ji slunce a zřejmě hlavně opodál stojící paparazzi omrzeli, navlékla džíny, bílou blůzku a slamák a zmizela. Odebrala se možná raději na rozlehlou terasu s výhledem na oceán u svého domu, který si pořídila loni v červnu.

Oproti jiným obydlím hvězd však její hnízdečko s třemi ložnicemi a čtyřmi koupelnami za v přepočtu více než 70 miliónů korun nepůsobí nijak okázale. Alespoň tedy zvenčí v době koupě... Autorka hitů Summertime Sadness, Born to Die či Young and Beautiful ovšem nemovitost pořídila se záměrem rozsáhlejších úprav.

O třicetileté zpěvačce s rodným jménem Elizabeth Woolridge Grant sice už není zdaleka tolik slyšet jako v roce 2012 po vydání veleúspěšného alba Born to Die, ale její hudební produktivita je stále nadprůměrná. Po jejím loňském už čtvrtém studiovém albu Honeymoon už od října pracuje na další desce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám