Hlavní obsah
Článek

Pozvánkou do Bílého domu se mohou pyšnit jen ti nejuznávanější umělci. Manželé Ryan Reynolds (47) a Blake Lively (36) patří k těm vyvoleným, kteří ve Washingtonu pronikli do prezidentského sídla.

Představitele komiksového (anti)hrdiny Deadpoola a jeho krásnou partnerku prezident Barack Obama pozval na slavnostní večeři u příležitostí upevnění vztahů mezi USA a Kanadou. Obdivovaný manželský pár je totiž důkazem toho, že hranice mezi těmito dvěma zeměmi není žádnou překážkou. Zatímco Blake je kalifornskou rodačkou, Ryan se narodil v kanadském Vancouveru, kde byl Deadpool natočen.

Rodiče roční dcerky jménem James se na setkání s americkým prezidentem a kanadským premiérem vyparádili jako na oscarový ceremoniál. Ryan na výjimečnou příležitost oblékl tmavě modrý oblek s bílým motýlkem a Blake oči představitelů obou zemí potěšila saténovými šaty v barvě lila s hlubokým výstřihem a vysokým rozparkem.

Oficiálního přijetí v Bílém domě se nedočkali dokonce ani Brad Pitt (60) a Angelina Jolie (48). Ti sice Obamu navštívili v roce 2012, ale šlo jen o neformální setkání.

Reklama

Další články

Načítám